DENİZLİ ŞUBE ODA`NIN KURULUŞUNUN 56. YILINI KUTLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamızın 56. kuruluş yılı, Denizli Şube tarafından 18 Aralık 2010 tarihinde Pamukkale Colossae Hotel’de düzenlenen Geleneksel Gece ile kutlandı.

Odanın 56‘ncı, Denizli Şube‘nin ise 16‘ncı kuruluş yıldönümünün kutlandığı geleneksel yemekte, meslekte 25 ve 40‘ıncı yılını dolduran üyelere anı plaketleri verildi, rozetleri takıldı.

 

Denizli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hadımlı‘nın ev sahipliğini üstlendiği geleneksel geceye Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halil Kumsar, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç.Dr. Aşkıner Güngör, Oda Denetleme Kurulu Üyeleri Oğuz Ali Avcı ve Behiç Akkan ile TMMOB‘ye bağlı diğer odaların şube yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Şube üyesi katıldı. 

 

750‘ye yakın davetlinin eşleri ve aileleriyle katıldığı Geleneksel Oda Yemeği, Denizli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hadımlı ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ile Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halil Kumsar‘ın açılış konuşmalarıyla başladı.

 

Yapılan konuşmaların ardından, meslekte 25 ve 40‘ıncı yılını dolduran üyelerin plaketlerinin verilmesi ve rozetlerinin takılması töreni gerçekleştirildi.

 

Geceye Denizlili üyelerin yanı sıra Aydın, Muğla ve Uşak İl Temsilcilikleri, Fethiye, Bodrum, Marmaris, Milas, Nazilli, Ortaca ilçe temsilcilikleri ve Kuşadası Mesleki Denetim Bürolarından üyeler ile makina mühendisi adayı öğrenciler katıldı. Geç saatlere kadar devam eden yemekte tüm katılımcılar ve aileleri canlı müzik eşliğinde dans edip, eğlenerek keyifli bir gecenin tüm meslektaşlarıyla birlikte tadını çıkardılar.