EDİRNE ŞUBE HİZMET BİNASI TEMELİ ATILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO Edirne Şube Hizmet Binasının Temel Atma Töreni 25.02.2011 Cuma günü yapılmıştır

Şube Hizmet binamızın temel atma törenine Edirne Valisi Gökhan SÖZER, MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR, MMO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tahsin AKBABA, Edirne Milletvekili Necdet BUDAK, T.Ü. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Ahmet CAN, MMO Kayseri Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ali ALKAN, Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Müfit GÜLGEÇ, MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlter ÇELİK, MMO Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Erhan KUTLU, MMO Bursa Şube Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Güzin UZUN, MMO Edirne Şubesi Yönetim Kurulu, MMO Edirne Şube Temsilcilik Yürütme Kurulları, Üyeler, Daire Müdürleri, çalışanlarımız ve vatandaşlar katılmışlardır.

Oda çalışmalarının daha verimli yürütülmesinde yeni olanaklar sunması planlanan hizmet binamızda toplam 1600 m2 inşaat alanına sahip olup çalışma ofisleri, kütüphane, arşiv,lokal, eğitim salonu ve toplantı salonlarını içermektedir.

Törende konuşma yapan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR 56 yıl önce 902 olan üye sayısı 80 bin civarında olduğunu hatırlattı ve MMO‘nun hizmetlerini kalıcı, çağdaş donanımlara sahip hizmet mekanlarında vermeyi benimsediğini ifade ederek geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz meslektaşımız, ağabeyimiz Ahmet Dereli‘yi saygı ve minnetle anarak konuşmasına başlamış ve devamında,

"Yarım yüzyılı aşkın bir tarihi bulunan odamız, örgütlülük düzeyini ve kurumsal alt yapısını güçlendirerek üyelerine, sanayiye ve halka hizmet sunan kamusal nitelikli bir meslek kuruluşu olarak hizmet sunmakta. Üyelerimiz, sanayimiz ve halkımıza daha yetkin bir ortamda hizmet sunacağımız için mutluyuz. 18 şube ve 95 il  ilçe temsilciliğinde somutlanan hizmet binalarımız, üyelerimiz, sanayimiz ve halkımıza yönelik hizmetler, meslek içi eğitim kurslarından seminer, söyleşiler ve sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmakta. Bu mekanlarda meslek alanlarımızla ilgili doğalgaz tesisatından, motorlu araç imal ve tadilatı, asansör üretim, bakım ve montajı, gıda güvenliği, LPG uygulamaları, bilirkişilik, iş güvenliği ve enerjiye dek bir çok alana yönelik hizmet üretiyoruz.

Odamız, bu çalışmalarını meslek alanlarımız ve ülkemizde yıllardır uygulanan dışa bağımlı ve ranta dayalı politikaların ülkemiz ekonomisi, mühendisliği, sanayisi, halkımız ve kentlerimizin üzerinde yarattığı tahribata karşı yurtsever, demokrat temelde çözümler öneren bir yaklaşımla yürütmekte. Ülkemiz ve halkımızdan yana ve yalnızca örgütlü üye gücüne dayalı bir meslek örgütü olarak, bütün birikimimizi ülkemizin gelişmesi, bağımsızlığı, sanayileşmesi, kalkınması, hakça bölüşüm, barış ve demokratikleşmeden yana bir çalışma anlayışı içinde seferber ederek gerçekleştiriyoruz. Bu değerlerden yana olan tüm meslektaşlarımızın mevcut oda örgütlülüğünü daha da geliştirmesi oldukça önem taşımakta. Oda çalışmalarımızı daha verimli yürütmede yeni olanaklar sunacak olan hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyor, oda yönetim kurulu adına herkese saygılar sunuyorum" diyerek sözlerini tamamlamıştır.