GAZTEK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

06/05/2004 tarihli ve 25454 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 19/04/2009 tarihli ve 27205 sayılı Resmi Gazete`de revize hali yürürlükte bulunan Tebliği ile 90/396/AT sayılı Gaz Yakan Cihazlara Dair Yönetmelik kapsamında yer alan konularda ve gaz yakan cihazlar ile ilgili olabilecek diğer teknik mevzuat ve uygulamalar ile sektörel hususlarda karşılaşılabilecek sorunların çözümlenmesi amacıyla Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından oluşturulan Gaz Yakan Cihazlar Teknik Komitesi (GAZTEK) 7. Toplantısı, Odamız ve ilgili diğer kamu kurum kuruluşlarının ve gaz yakan cihazlar ile ilgili sanayi temsilcilerinin katılımıyla 29.12.2010 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Odamızı temsilen Harun ERPOLAT katılmıştır. Toplantıda 2009/142/AT yeni Gaz Yakan Cihaza Dair Yönetmeliğin uygulanması ve uyumlaştırma süreci, 2011 yılı içinde yapılacak olan Piyasa Gözetim ve Denetim planı, Gaz Yakan Cihazlarda kullanılan Gaz Kesme Sistemleri ile ilgili yapılan çalışmalar ve diğer hususlar görüşülmüştür.