HRANT DİNK KATLEDİLİŞİNİN 11. YILINDA ANILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Hrant Dink katledilişinin 11. yılında Ankara’da BirGün Gazetesi Ankara Temsilciliği önünde anıldı. Anmaya TMMOB Başkanı Emin Koramaz ve TMMOB Yönetim Kurulu üyeleri, Oda Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tahsin Akbaba, Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Tekin ile Oda çalışan ve üyeleri de katıldı.

Emek ve demokrasi güçlerinin de katıldığı anmada BirGün Gazetesi Ankara Temsilcisi Yaşar Aydın konuştu. Aydın, “Bugün, Türkiye’nin vicdanı olan, aklı olan bir kardeşimizin; Hrant’ın katledilişinin 11. Yılı. Evet, Hrant bizim yazarımızdı. Bir Ermeni olarak Türkiye’de yaşanan Ermeni sorununa dair duyarlı, bunu dünya kamuoyuna anlatmaya çalışan, halkların barış ve kardeşlik içinde yaşaması için uğraş veren güzel bir insandı. Kökleri Anadolu’da olan yiğit bir insandı!” dedi.

Aydın sözlerini, “Hrant’ın yoldaşları, meslektaşları olarak bir kez daha söz veriyoruz! Katledilişinin 11. Yılında bir kez daha söz veriyoruz. Hrant’ın kanı yerde kalmayacak. Hrant’ın düşleri, Hrant’ın fikirleri Anadolu’nun her yerinde yeniden ekilecek boy verecek ve eninden sonunda bu ülkeyi o düşler o fikirler yönetecek!” diyerek tamamladı.

Anma, “Faşizme inat kardeşimsin Hrant!” sloganlarıyla sona erdi.