İMO`ya Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Bugün sabah erken saatlerde İnşaat Mühendisleri Odası Hizmet binasına bir grup tarafından saldırıda bulunulmuş ve binanın bazı bölümleri kullanılamayacak hale getirilmiştir.
Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu olarak İnşaat Mühendisleri Odasına yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

 


İnşaat Mühendisleri Odası Basın Açıklaması:

ODAMIZ BUGÜN ALÇAKÇA BİR SALDIRIYA UĞRADI

Bugün (01.08.2012) Saat 07.00 civarında bir grup tarafından danışma görevlisi personelimiz darp edilerek binamıza zorla girilmiş, merdiven ve asansör kullanımı engellenmiş, binanın 8. Katı maddi hasar verilerek kullanılamaz hale getirilmiştir.

Bugün yaşanan olay bir süredir kasıtlı olarak devam ettirilmekte olan Odamıza yönelik saldırıların fiziki şiddete dönüşmesidir.

Yapılan saldırı ile çalışanlarımızın ve üyelerimizin Odamıza girmeleri engellenmiş, Odamız adeta tarumar edilmiştir.

Tarihi boyunca emekten ve demokrasiden yana mücadele etmiş olan Odamıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, bu saldırıların çalışmalarımızı asla engelleyemeyeceğini kamuoyuna duyuruyoruz.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI