İSTANBUL ŞUBE ÖĞRENCİ ÜYE BULUŞMASINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Öğrenci Üye Komisyonu tarafından organize edilen ‘’Öğrenci Üye Buluşması’’ 150'yi aşkın öğrenci üyenin katılımı ile 1 Ekim Pazar günü Şube toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Yönetim Kurulu üyesi Elif Öztürk de katıldı.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç yaptı. Battal Kılıç, öğrencileri selamlayarak başladığı konuşmasında geleceğin mühendis adaylarına mühendislik mesleği ve geleceği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Battal Kılıç, yaptığı konuşmada TMMOB çatısı altındaki 24 Oda’dan biri olan Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu’nun görevden alınmasına karşı TMMOB olarak yapılan bu hukuksuzlara asla boyun eğmeyeceklerini belirtti.

Battal Kılıç’ın konuşmasının ardından söz Oda Yönetim Kurulu üyesi ve Öğrenci Üye Komisyonu Sorumlusu Elif Öztürk, MMO’da öğrenci üye olmanın önemi ve Oda kültürü hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İstanbul Şube Öğrenci Üye Komisyonu’ndan Sevim Ayhan ise, geleceğin mühendis adaylarını selamlayarak başladığı konuşmasında Oda’nın kuruluş amacı ve gelecek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mühendislik mesleğinin ülkenin ve toplumun yararları doğrultusunda ilerlemesi gerektiğinin altını çizen Sevim Ayhan; ‘’Bilim ve tekniğin ışığında icra etmek istediğimiz mesleğimiz için çalışmalara ağırlık verdiğimiz bir döneme daha giriyoruz. Bu dönem Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde öğrenci üye için atölyeler düzenleme kararı aldık. Bizler geleceğin mühendis adaylarıysak kendimizi teknik açıdan geliştirirken insani yönlerimizi kaybetmemiz gerekir. Yaşamak için insan olmak bir mühendis olmak için de etkin üye ve sağduyulu olmak gerekir’’ dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik, öğrencilerin kendini tanıtmasıyla sohbet eşliğinde devam etti.