KALDIRMA-İLETME MAKİNALARI VE BASINÇLI KAPLAR PERİYODİK KONTROL EĞİTİMLERİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Teknik Görevli Eğitim Seminerleri çerçevesinde yapılan kaldırma – iletme makinaları ve basınçlı kaplar eğitimleri Akredite Muayene Kuruluşumuzca 18 – 26 Mart 2006 tarihleri arasında tüm şubelerimizden 37 teknik görevlimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlk 3 günde Doç. Dr. Erdem İmrak ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Gerdemeli ile kaldırma – iletme makinaları konusunda teorik eğitim yapıldı. Periyodik kontrol uygulama esasları ve transport tekniği içerikli eğitimden sonra sınav yapılarak ilk bölüm tamamlandı.

4. gün Fikret Özgen, Devrim Efe ve Devrim Kantar tarafından Oryantasyon eğitimi yapıldı. 1 gün süren oryantasyon eğitiminde; teknik birimdeki iş organizasyonu, kontrol yaptıracak firmalarla yazışmalar, periyodik kontrol yaparken kullanılan cihazların bakımları ve kalibrasyonları, kontrol mühendislerinin kullanması gereken formlar ve raporlar, kontrole başlamadan önce alınması gereken güvenlik tedbirleri, kontrol mühendislerinin kullanması gereken kişisel koruyucu ekipmanlar gibi uygulamaya yönelik konulara değinildi.

5 – 6 ve 7. gün Prof. Dr. Galip Temir ile basınçlı kaplar eğitimi yapıldı. Basınçlı kaplarda periyodik kontrol uygulama esasları ve hesap yöntemlerinin anlatıldığı eğitimde 7. günün yarısında Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş. firmasından Metalurji. Müh. Ertuğrul Ener ve Metalurji Müh. Serkan Ünsal halatlarla ilgili sunum yaptılar.

8. gün Petrol Ofisi A.Ş. haramidere tesislerinde buhar kazanı ve forklift periyodik kontrol uygulaması, Çeşit Mensucat A.Ş. firmasında vinç periyodik kontrol uygulaması ve Şubemizde kompresör hava tankı periyodik kontrol uygulaması yapıldı.

Son gün kontrol formlarının irdelenmesinin ardından yapılan basınçlı kaplar sınavı ile eğitim tamamlandı.

Eğitime Katılım Tablosu

 

1 Özgür Çelebi (Adana Şube)

2 Ataol Öztorun (Adana Şube)

3 Mahmut Özer (Adana Şube)

4 Evren Çekin (Ankara Şube)

5 Emin Duygulu (Antalya Şube)

6 Murat Karakaş (Bursa Şube)

7 Aydın Rodoplu (Bursa Şube)

8 T. Barış Aykul (Denizli Şube)

9 Burak Sücüllü (Denizli Şube)

10 Doğan Gezgin (Denizli Şube)

11 Engin Çetinkaya (Denizli Şube)

12 Mehmet Tarhan (Diyarbakır Şube)

13 Levent Artuc (Edirne Şube)

14 İbrahim Küçükaçıl (Eskişehir Şube)

15 Ayberk Yıldırım (Eskişehir Şube)

16 Erkan Sütpınar (Eskişehir Şube)

17 Emrah Ertan (Eskişehir Şube)

18 Mustafa İnan (Gaziantep Şube)

19 Gürkan Durgun (İzmir Şube)

20 Burak Yılmaz (İzmir Şube)

21 Ali Albayrak (Kayseri Şube)

22 Alp Köroğlu (Kocaeli Şube)

23 Hüseyin Çelik (Kocaeli Şube)

24 Talip Arslan (Kocaeli Şube)

25 Sedat Göncü (Konya Şube)

26 Erhan Kelleözü (Mersin Şube)

27 Didem Taylan (Mersin Şube)

28 Kadir S. Atılgan (Samsun Şube)

29 Hayati Çakır (Samsun Şube)

30 Bilal Mert Erzene (Samsun Şube)

31 Gürkan Fidan (Samsun Şube)

32 Hakan Örenç (Samsun Şube)

33 O. Nuri Yılmaz (Samsun Şube)

34 Rahman Akçay (Trabzon Şube)

35 Emre Bayrat (Zonguldak Şube)

36 Sinan Akbaba (İstanbul Şube)

37 Erhan Özkun (İstanbul Şube)