KOCAELİ İKK İLE TOPLANTI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve TMMOB yöneticileri ile Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ekber Çakar ve Oda Yönetim Kurulu Sekreterimiz Yunus Yener`in de katıldığı Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu temsilcileri ile toplantı 16 Ağustos 2011 tarihinde yapıldı.

Toplantıda, Siyasi İktidar tarafından TMMOB`nin yeniden yapılandırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Kocaeli MMO Şubesi‘nde gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak konuşan Kocaeli İKK Sekreteri ve MMO Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kara, İKK çalışmaları, yerele ilişkin sorunlar hakkında bilgi verdi, gerçekleştirilen kent sempozyumuyla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı da, yeni kurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve bu bakanlık bünyesinde oluşturulan Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü ile TMMOB‘nin yetki alanlarına yönelik müdahaleler üzerine görüşlerini aktardı. Söz alan İKK üyeleri de konuya ilişkin görüşlerini dile getirdi.