MADIMAK KATLİAMI ANKARA`DA DÜZENLENEN MİTİNG İLE LANETLENDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

2 Temmuz 1993‘te yaşanan Sivas katliamı Ankara‘da geniş bir katılımla, birlik ve mücadele mesajları ile bir kez daha lanetlendi. 2 Temmuz Cumartesi günü Toros Sokak‘ta bir araya gelen Ankaralılar, buradan sloganlar ve türkülerle Kolej Meydanı‘na yürüdüler. Yürüyüşte en önde katledilen 35 kişinin fotoğraflarının taşıyan yakınları yer aldı. Yürüyüş boyunca atılan sloganlarla katliam lanetlenirken, hükümetin Madımak Oteli‘nin Utanç Müzesi haline getirilmesini engellemesi protesto edildi. Eyleme KESK, DİSK, TMMOB, Ankara Tabip Odası gibi emek-meslek örgütleri ile siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri de katıldı.