ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZİN GELECEKLERİNİ TARTIŞTIKLARI YEREL ÖĞRENCİ ÜYE KURULTAYLARI BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası 11/12 Mart 2005 tarihinde gerçekleştireceği Öğrenci Üye Kurultayı hazırlıklarına başladı.

Mart 2005 tarihinde gerçekleştirilecek olan öğrenci üye kurultayının alt hazırlıkları olarak kararlaştırılan yerel öğrenci üye kurultaylarına 10 Aralık 2004 tarihinde başlandı. Kurultay yürütme ve Kurultay düzenleme kurulunun önerisi ile Oda yönetim kurulu kurultayın ana başlığını MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN SORUNLARI ve MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİ olarak belirledi.

Bu ana başlık altında kurultayımızın alt başlıkları;

- Üniversite Bileşenlerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri,

- Mühendislikte ve Eğitimde Yeniden Yapılanma,

- İşsizlik ve İstihdam,

- Mühendislik ve Etik,

- Mühendisliğin Toplumsal Sorumluluğu ve Örgütlenme, olarak belirlendi.

Belirlenen bu ana ve alt başlıklar kapsamında;

- 10 Aralık 2004 tarihinde 60 öğrenci üyenin katılımı ve "Lisans Eğitiminde Teoriden Pratiğe İlk Adım: Staj" gündemiyle Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezinde İzmir Yerel Öğrenci Üye Kurultayı,

- 17 Aralık 2004 tarihinde 250 öğrencinin katılımı (Elektrik, Çevre, Jeoloji, Gıda Mühendisliği ve Mimarlık öğrencilerinin katkı ve katılımlarıyla) ve "Mühendislik Mimarlık Eğitiminin Sorunları ve Mühendislik Mimarlığın Geleceği" gündemiyle Mersin Üniversitesi Konferans salonunda Mersin Yerel Öğrenci Üye Kurultayı,

- 18 Aralık 2004 tarihinde 70 öğrenci üyenin katılımı ve "Mühendislik Eğitiminin Sorunları ve Mühendisliğin Geleceği" gündemiyle Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Konferans salonunda Adana Yerel Öğrenci Üye Kurultayı, gerçekleştirildi.

Yerel kurultaylara kurultaydan sorumlu Oda Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Baki ÇINAR ile Kurultay sekreteri Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU katılmışlardır.