TMMOB 40. DÖNEM 3. DANIŞMA KURULU TOPLANIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

10 Ekim'de ertelenmek zorunda kalan TMMOB 40. Dönem 3. Danışma Kurulu toplantısı 6 Aralık 2009 Pazar günü saat 10.00'da Ankara'da İMO Teoman Öztürk Toplantı Salonu'nda yeniden yapılacak. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı Danışma Kurulu dolayısıyla Oda Başkanlarına bir mektup gönderdi.

Sayın Başkan,

Öncelikle TMMOB Yönetim Kurulu‘nun sevgi, saygı ve dostluklarını iletiyorum.

10 Ekim‘de ertelenmek zorunda kalan TMMOB 40. Dönem 3. Danışma Kurulu‘nu 6 Aralık 2009 Pazar günü saat 10.00‘da Ankara‘da İMO Teoman Öztürk Toplantı Salonu‘nda yeniden toplayacağız.

Ertelemek zorunda kaldığımız Danışma Kurulu toplantımız, kaldığımız yerden devam edecek. Bildiğiniz gibi toplantımızın gündeminde, Çalışma Programımızda bulunan 40. Dönem TMMOB çalışmalarında bugüne dek gerçekleştirdiklerimizi, dönem sonuna kadar yapacaklarımızı ülke gündemi ile birlikte değerlendirmemiz ve örgütümüzün Genel Kurullar sürecine girdiği önümüzdeki döneme ilişkin görüşlerimizi paylaşmamız vardı.

Bildiğiniz gibi, "birlikte karar alan, birlikte üreten ve birlikte yöneten" bir TMMOB örgütlülüğü için; Danışma Kurulu toplantısına Odanız üyesi TMMOB Danışma Kurulu üyelerinin sizinle birlikte katılımını sağlamanız, toplantıda adı geçen konular ile ilgili oda görüşlerinizi TMMOB Yönetim Kurulu ile paylaşmanız bizim için çok önemli.

TMMOB Ana Yönetmeliğine göre;

Birlik Danışma Kurulu; Birlik Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları, Oda Yönetim Kurulları, Şube Yönetim Kurulları, Bölge Temsilciliği Yürütme Kurulları ve Birlik Yönetim Kurulunun gerekli gördüğü hallerde İl Koordinasyon Kurulları, il, ilçe ve işyeri temsilcilikleri ile ilgili Birlik görevlilerinden oluşur. TMMOB‘nin önceki dönem başkanları Birlik Danışma Kurulu‘nun doğal üyeleridir. Bu toplantımıza İl Koordinasyon Kurulu sekreterlerimiz de katılacaktır.

6 Aralık Pazar günü buluşma dileğiyle.

Mehmet Soğancı
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı