TMMOB BARINMA AĞI İÇİN ÇAĞRI!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Depremden etkilenen ve barınma ihtiyacı olan yurttaşlarımız ile dayanışma için TMMOB ve üyelerimiz tarafından "TMMOB Barınma Ağı" oluşturulmuştur. TMMOB Barınma Ağına tmmob.org.tr/barinma adresinden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimizi aşağıdaki formu doldurarak yurttaşlarımızı misafir etmeye çağırıyoruz. Barınma ihtiyacı olan yurttaşlarımız ise formu doldurarak taleplerini iletebilirler. Dayanışma yaşatır!

 

BARINMA İHTİYACIM VAR

KONAKLAMA İMKÂNI SAĞLAYABİLİRİM

TMMOB ve üyelerimiz tarafından oluşturulan "TMMOB Barınma Ağı", depremden etkilenen yurttaşlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

Üyelerimiz, aşağıdaki formu kullanarak barınma ihtiyacı olan yurttaşlarımızı hangi ilde, ne kadar süreyle konaklama sağlayabileceklerini bildirebilir.

Barınma ihtiyacı olan yurttaşlarımız, hangi ilde ne kadar konaklama ihtiyacı olduğunu belirtebilir.

TMMOB, verilen iletişim bilgilerini kullanarak barınma ihtiyacının karşılanması için destek olacak.

Dayanışma Yaşatır