TMMOB, KESK, DİSK ve TTB HEYETİ AÇLIK GREVİNDEKİ SEMİH VE ESRA ÖZAKÇA'YI ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB, KESK, TTB ve DİSK başkan ve yöneticilerinden oluşan bir heyet, Kanun Hükmünde Kararname ile kamu hizmetinden çıkartılan ve işine geri dönebilmek için 259 gündür açlık grevinde bulunan Semih Özakça ve destek için183 gündür açlık grevinde bulunan eşi Esra Özakça'yı ziyaret etti.

TMMOB Başkanı Emin Koramaz, TMMOB 2. Başkanı Züber Akgöl, KESK Eşbaşkanı Mehmet Bozgeyik, TTB 2. Başkanı Sinan Adıyaman ve DİSK Ankara Bölge Temsilcisi Tayfun Görgün'ün bulunduğu ziyarette, Semih ve Esra Özakça'nın sağlık durumları ve mahkeme süreçleri hakkında bilgi alındı.

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından OHAL rejiminin sonlandırılması ve KHK'ların iptal edilmesi talepleriyle başlatılan "OHAL Değil Demokrasi" kampanyası hakkında da görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikler de değerlendirildi.