TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI KESK ÜZERİNDEKİ BASKILARI KINAMAKTADIR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu–KESK Genel Merkez binasının aranması ve KESK’in olağan çalışmaları kapsamındaki Cumhurbaşkanlığı v.b. resmi kurumlarla yazışmalara dek varan dokümanlarına el konulması, kamu çalışanları üzerindeki baskıların yeni bir boyutu olarak gündeme gelmiştir.

Anayasal, yasal meşruiyet içinde faaliyet yürüten KESK ve bağlı sendikalar üzerindeki baskılar, kamuoyunun bildiği üzere hiç de yeni değildir. 

Bugün yapılmak istenen, yüz binlerce kamu çalışanının yıllar boyunca süren mücadeleler ile elde ettiği meşruiyete KESK ile ilgisiz bir operasyon dolayısıyla gölge düşürmektir. 

Bağlı sendikalarında binlerce üyemizin bulunduğu KESK, kamu çalışanlarının özlük hakları ve Türkiye'nin demokratikleşmesi uğrunda meşruiyet temelinde haklı mücadeleler yürüten bir konfederasyondur.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası KESK üzerindeki baskıları kınamaktadır.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası KESK ile dayanışma içindedir. 

Emin KORAMAZ
TMMOB MAKINA MÜHENDISLERI ODASI
Yönetim Kurulu Başkanı