ÜYE PROFİLİ ARAŞTIRMASI ÇALIŞMA GRUBU İLK TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

2011 yılı içerisinde yapılması planlanan "Makina Mühendisleri Odası Üye Profili Araştırması"nı organize etmeye yönelik kurulan Çalışma Grubunun ilk toplantısı 28.02.2011 tarihinde Oda Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya Oda Merkezi adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ve Oda Müdürü Arife Kurtoğlu, Adana Şubeden Ahmet Turan Dörtdemir, Bursa Şubeden Serdar Sönmez, İstanbul Şubeden Çetin Kartal, İzmir Şubeden Deniz Dinç Yılmaz ve Güzin Özdağoğlu ile Oda Merkez çalışanlarından Ömer Tan Bastı ve Sıla Müftüoğlu katıldı.
Üyelerimizin güncel ihtiyaçlarının, çalışma hayatında yaşadıkları sıkıntıların ve mesleki sorunların belirlenmesi, Oda örgütlülüğünün daha yüksek seviyelere taşınmasına hizmet etmesi hedeflenen araştırmaya dair yapılan ön hazırlıkla ilgili bilgilendirmenin ardından Şube görüşleri ışığında araştırmanın kapsamı ve hedeflerine dair tartışma yürütüldü. Araştırma yöntemi ve bazı detaylarla ilgili fikir alışverişi ile devam eden toplantıda, Şubelerden gelen talepler de dikkate alınarak, çalışmada üzerinde durulması hedeflenen konu başlıkları ve soru havuzu oluşturulduktan sonra zaman planlaması ve çeşitli görevlendirmeler yapıldı.