YENİ HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız yeni genel merkez binasının açılışı 26 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi. Açılış için düzenlenen kokteylde konuşan MMO Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, "54 yıl önce 902 üyeyle yola çıkılmıştı. Bugün üye sayımız 70 bini aştı.
Ayrıca 7 bin 500 de öğrenci üyemiz var. Amacımız, mühendislik hizmederini ve mesleğimizi toplumun çıkarları doğrultusunda kullanmaktır" dedi.

Odaya bağlı 18 şube, 10811-ilçe temsilciliği ve mesleki denetim bürosu bulunduğunu belirten Koramaz şunları kaydetti: "LPG‘li araç kontrol noktaları, laboratuarları, personel belgelendirme kuruluşları, asansör kontrol merkezleri ile güçlü ve yaygın bir örgütlenme ağına sahibiz. 539 çalışanımız var. Çalışmalarımızı halktan, emekten, demokratikleşmeden yana yürütüyoruz. "
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ise MMO veTMMOB‘a bağlı diğer odaların Türkiye‘nin gelişmesi ve demokratikleşmesi için büyük çaba gösterdiğini bildirdi. Soğancı, sözlerini, "2009 un daha güzel, daha aydınlık bir yıl olmasını diliyorum" diyerek tamamladı. Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Başkanı Müfit Gülgeç de, merkez üniteleri ile Ankara şubesinin aynı binada çalışacak olmasından mutiuluk duyduklarını vurguladı.
Yüzlerce kişinin katıldığı kokteyl gece geç saatlere kadar samimi bir atmosferde sürdü.