YÖNETİM KURULU'NDAN MMO ÖRGÜTLÜLÜĞÜNE YENİ YIL KUTLAMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamızın tek dayanağı olan üyeleri ve çalışanlarının örgütlü duruşunun 2010 yılında da sürmesi ve esenlik dilekleriyle bütün örgütümüzün yeni yılını kutluyoruz.

Dünya ve ülkemiz açısından olumsuz gelişmelerle dolu 2009 yılını geride bırakıyoruz.
Ekonomik, sosyal açılardan son derece istikrarsız, halka güven vermekten uzak, sanayide çözülme, işsizlik ve hak kayıplarının damga vurduğu 2009 yılında Odamız, örgütlülüğümüz sayesinde, önceki yıllardaki gibi başarılı çalışmalarını sürdürmüş, ülkemizin içinde bulunduğu elverişsiz koşullara karşı emekten, meslekten, meslektaştan yana tavır geliştirmeye devam etmiştir. 

Oda Yönetim Kurulu, akıntıya karşı kürek çeken bu disiplinli çalışma tarzının yaratılmasında katkısı bulunan örgütlü aktif üyelerimiz, Onur, Denetleme, Danışma, Şube Yönetim Kurullarımız, Komisyonlarımız, teknik görevlilerimiz ve bütün çalışanlarımıza teşekkür etmekte, yeni çalışma dönemlerini aynı kararlılık ve prensiplerle geçirmeyi dilemektedir. 

Oda Yönetim Kurulu olarak, 2010 yılı Türkiye'sinin özelleştirme ve serbestleştirmeler karşısında üretim, planlama ve kalkınmanın, dışa bağımlılığa karşı öz kaynaklara dayalı sanayileşmenin, otoriter baskıcı yönetimlere karşı demokratikleşmenin, sömürü ve hak kayıplarına karşı eşit, tam istihdam,  güvenceli ve insanca bir çalışma yaşamı, toplumu birbirine kırdıran düşmanlıklara karşı refah ve barış içinde, birarada yaşamanın yolunu açan gelişmelerle dolu olmasını diliyoruz. 

Bu ilkelerin savunulup hayata geçirilmesinde Odamızın tek dayanağı olan üyeleri ve çalışanlarının örgütlü duruşunun 2010 yılında da sürmesi ve esenlik dilekleriyle bütün örgütümüzün yeni yılını kutluyoruz. 

TMMOB 
MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI
YÖNETİM KURULU