GELENEKSEL GECEMİZ KÜTAHYA’DA KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Aralık 2017

Makina Mühendisleri Odasının  63.Kuruluş Yılımünasebetiyle Geleneksel Gecesi Kütahya İl Temsilciliğinin organizasyonu ile  16 Aralık 2017 tarihinde Erbaylar Otelinde  yemekli plaket töreniyle gerçekleştirildi.

Geceye, Eskişehir Şube Yönetim Kurulu,Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu,Afyon İl Temsilciliği Yürütme Kurulu,Tavşanlı İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu,Mimarlar Odası Başkanı ve 80’nin üzerinde meslektaşımız ve eşleri katıldı.

Etkinliğimiz sırasıyla; Makina Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Alper DEMİRAL, Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜNAL’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi.

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu BaşkanıMehmet Alper DEMİRAL konuşmasında ‘’Oda gecemizde meslekte 25. 40. ve 50. yılı dolduran meslektaşlarımıza plaketlerini takdim edeceğiz. Meslektaşlarımızın meslekteki başarıları sadece kendi çalışmalarıyla değil, aynı zamanda ailelerinindefedakarlıkları  bulunmaktadır. Ben bu gece de kendilerine de temsilciliğimiz adına teşekkür ediyorum.

Bundan 6 yıl önce Şube Başkanlığına Sayın Hakan Ünal adaylığını açıklamış ve oda üyelerimizin büyük takdiriyle göreve gelmiştir. Gece gündüz demeden sadece Eskişehir'de değil aynı zamanda Kütahya, Afyon, Bilecik ve Ankara Genel Merkezimiz'de çok büyük çalışmalar'da bulunmuştur. Bu suretçe Kütahyamıza kazandırdığı yeni hizmet yerimizle artık daha geniş eğitim salonumuz ve teknik görevlilerimiz için daha geniş ve ferah çalışma alanı oluşmuştur. Kendisi artık yeni seçimlerde aday olmayacağını açıklayarak şube yönetimine yeni isimlerin gelmesine vesile olarak Makine Mühendisleri Odası ailemizin büyümesini amaçlamıştır. Kendisiyle birlikte çalıştığımız bizim için kısa süre içerisinde odamıza verdiği hizmet ve emekler için şükran ve minnetimizi Kütahya İl temsilciliği adına sunarız. Şube yönetimine aday olacak meslektaşlarımıza başarılar dileriz.’’   şeklinde konuşmasınıgerçekleştirmiştir.

Meslekte 50.yılını dolduran üyemizNurettin ÖZMAL’a, meslekte 40. Yılını dolduran Muhsin ÇINAR, Sait DÖNMEZOĞLU, Halil AKKAŞ` a ve Meslekte 25.yılını dolduran, Ağah AYĞAHOĞLU,Nimeti KALAYCI,ve Yaşar YILDIRIM’aplaketleri takdim edildi.