BASINÇLI HAVA TESİSATI VE KOMPRESÖRLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız adına, İstanbul Şubemizin üstlendiği ve yürüttüğü bu yayın çalışmasında Basınçlı Hava Tesisatı ve Kompresörler konusu ele alınmış, iki yıla yakın bir süre yürütülen çalışmalar sonucunda bu kitabımızda III. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongre ve Sergisi‘ ne yetiştirilerek mekanik tesisat alanında çalışan meslektaşlarımızın, sektörün ve üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulmuştur.
kitapta;
· Basınçlı hava sistemlerinin uygulama alanları ve temel özellikleri
· Kompresörler
· Pnömatik silindirler için basınçlı hava
· Basınçlı hava depoları
· Basınçlı hava kurutucuları ve filitreleri
· Kompresörlerde enerji geri kazanım sistemleri
· Kompresör odası havalandırması
· Basınçlı hava boru çapı hesaplaması
· Pnömatik tesisat elemanları
· Basınçlı havanın şartlandırılması

Gibi konular yer almaktadır.

Yayın No: 
243
Yayın Yeri: 
ANKARA
Sayfa Sayısı: 
100
Kitap Türü: 
Teknik Kitaplar