YENİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Enerji toplumsal yaşamın başlangıcından itibaren insanlık için, toplumun gelişkinliği, sanayi, üretim, iş için vazgeçilmezdir. Gelişen Teknoloji ve artan enerji ihtiyacı ile birlikte geleneksel enerji kaynakları toplumun enerji ihtiyacını karşılamada yetersiz kalmakta, yine bu enerji kaynakları doğal yaşam ve çevreye büyük zararlar vermektedir. Toplumsal yaşamın merkezinde yer alan ve kamusal bir hizmet olan enerjiye yönelik ihtiyacın belirlenmesi, karşılanması, iletilmesi kısacası enerjide planlama bir zorunluluktur.
Odamızın görevleri arasında yer alan mesleğimizle ilgili alanlarda meydana gelen bilimsel ve teknolojik gelişmeler, uygulamadaki sorunlar ve yeni uygulamaların tanıtılmasına hizmet eden Yeni ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu‘nun ve kitabın ekolojik dengelere saygılı, demokratik ve sanayileşen, bir Türkiye için katkı sağlaması dileğiyle...
Kitapta;

· Enerji Politikaları

· Enerji Ekonomisi ve yönetimi

· Enerji ve Çevre

· Güneş Enerjisi

·Fotovoltatik, Hidrolik, Rüzgar, Jeotermal, Biyokütle-Biyogaz

Ana başlıkları altında sunulan bildiriler yer almaktadır.

Yayın No: 
330
Sayfa Sayısı: 
424
Kitap Türü: 
Etkinlik Kitapları