ŞUBEMİZDE TÜRKAK TARAFINDAN DENETİM YAPILDI...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Aralık 2019 - 06 Şubat 2020

Odamız; Asansör Denetimleri,Periyodik Kontroller,Doğalgaz Baca Sızdırmazlık ve Baca Emisyon Ölçümleri faaliyet alanlarımızda Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından 12-16 Aralık 2019 tarihlerinde denetime tabi tutuldu.
 

Asansör Denetimlerimiz TS EN ISO/ IEC 17020:2012 Çeşitli Tipteki Muayene Kuruluşlarının Çalıştırılmaları için Genel Kriterler standardına göre TÜRKAK tarafından şubemizde başarıyla gerçekleştirildi.
Ayrıca Periyodik Kontrol faaliyet alanında şubemizde evrak ve işleyiş,saha denetimlerinde ise uygulama olarak denetim sağlandı.
Doğalgaz Baca Sızdırmazdık ve Baca Gazı Emisyon Ölçüm denetimleri kapsamında Şube Birim Sorumlarımız Ankara’da hem program kullanımı ve işleyiş hem de uygulamalı olarak denetime tabi tutuldu.Denetimler,odamıza bağlı bir çok şubemizin muayene birimlerinde aynı anda yapılırken, Şubemizdeki denetim 12-16 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.
MMO Trabzon Şube olarak genel anlamda oldukça başarılı geçen denetimler sonrasında tespit edilen uygunsuzlukların giderilmesi ve sistemin iyileştirilmesi için çalışmalara başlandı.