Başkan Atmaca’dan Ramazan Bayramı Mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mayıs 2020

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Atmaca mesajında, birliktelik vurgusu yaparak, ‘Bayramlar dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Covid-19 pandemisi dolayısıyla bu bayramda sevdiklerimizle fiziksel olarak bir arada olamasak da, gönüllerimizin birlikte olduğu bir bayram yaşayacağız. Bu özel günlerin manevi duygusuyla eskisi gibi kucaklaşacağımız günlerin en kısa sürede geleceği inancıyla, başta üyelerimiz olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim” dedi.