ESKİ ŞUBE BAŞKANLARI İLE BULUŞULDU...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ocak 2019 - 13 Şubat 2019

24 Ocak 2019 tarihinde TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan başta kurucu başkanımız Orhan KARAKULLUKÇU ve kurucu üyemiz Haluk GÜNER olmak üzere Osman GÜRHAN, Bülent GÜMÜŞTEKİN, İbrahim SAĞLAM, Haydar ÇORUHLU, Erdal KESKİN, M.Ferzan OYMAN, Ayhan SÜRMEN, Osman Gökhan BALİ ve Şaban BÜLBÜL başkanlarımızla bir araya geldik.

1966 yılında Temsilcilik olarak kurulan ve 53 yıllık bir çabadan sonra bugünlere gelen şubemizin tarihini o dönemlerin zorluklarını, güzelliklerini bire bir yaşamış olan tanıklardan dinlemek, bizim için oldukça keyifliydi. Adeta Şube geçmişimizi anlatan bir kitabın, her biri ayrı ayrı tarih kokan sayfaları arasında gezindiğimiz sohbette aldığımız bilgiler oda çalışmalarımızın şekillendirilmesinde bizlere rehber olacaktır. Odamızın ve şubemizin bu günkü duruma gelmesinde emeği geçen tüm eski başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, komisyon üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.