TEŞEKKÜR YEMEĞİ DÜZENLENDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Aralık 2018 - 31 Aralık 2018

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Fulya Bankoğlu, 2009/2018 yılları arasında Şube Başkanlığı yapan Şaban Bülbül’e Odamıza olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Şube Başkanı Fulya BANKOĞLU konuşmasında ”Siyaset hayatına atılan, eski Başkanımızın Trabzon sevdalısı ve Arsin sevdalısı olduğunu biz dahil bütün Trabzon biliyor.Şaban Bülbül Başkanımız önce ülkemize sonra da şehrimize hayırlı olsun.” diyerek sözü Şaban Bülbül’e bıraktı. Şaban Bülbül; ”Fulya Başkanıma, Yönetim Kuruluna ve tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdınız. Siz kardeşlerimle birlik beraberlik içinde çalışmak, Trabzon’a hizmet edebilmek çok güzel bir duyguydu. Her ne kadar siyaset hayatına atılsamda tüm gönlümle daima yanınızda olacağım.Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.