ZİYARET...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Eylül 2019 - 05 Kasım 2019

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sayın İlhan Kesici, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,ilimizi temsilen Milletvekilimiz Ahmet Kaya ve beraberindeki heyet şubemizi ziyaret ettiler. 

Şube Başkanımız Fulya Bankoğlu oda faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdiği görüşmede ülkemizin teknolojik gelişimi açısından mühendisliğin önemine değinerek, mühendislik hizmetlerinin standartlara uygun olarak yapılabilmesi açısından teknik denetimlerin gerekliliğini vurguladı.Şube başkanımız özellikle CHP’li belediyelerde kaybettiğimiz asansör protokolleri, Mühendis asgari ücretini belirleyen SGK protokolünün iptali,odamızın ve sivil toplum kuruluşlarının kentlerimizin yönetim mercileri ve karar mekanizmalarında gerektiği kadar yer alamamaları,ülkemizde kadına ve de kadın mühendislere karşı uygulanan ayrımcı yaklaşımlar,katılımcı demokrasi adına bu konularla ilgili çalışma yapılması gerektiği” ve daha birçok konuda görüşlerimizi dile getirdi.Buluşmada yer alan Şube Eski Başkanımız Şaban Bülbül konuşmasında “odamızın siyaset üstü bir konumda olduğunu ve odamızın makine mühendisliği adına yaptığı her türlü faaliyette siyaset gözetmeksizin mesleğimizin,birliğimizin ve odamızın her zaman yanında olacağı”vurgusunu yaptı.