ÇEVRE, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONFERANSI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Şubat 2009

  Türkiye Halk Bankası A.Ş.Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çevre-İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı , 19 Şubat 2009 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Türkiye‘deki KOBİ‘lerin yatırım projeleri ve işletme sermayesi ihtiyaçlarının finansmanı amacıyla Halkbank ve Fransız Kalkınma Ajansı arasında imzalanan 19.02.2008 tarihli anlaşma kapsamında, Halkbank ve KOBİ‘lerin sürdürülebilir kurumsal uygulamalarının gelişimine destek olunması amacıyla Halkbank tarafından bir Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Projesinin uygulanması öngörülmüştür.

Kredi Programı ve KSS Projesinin temel amacı; Türkiye‘deki KOBİ‘lerin gelişimini desteklemek, bölgeler arası gelişmişlik farklarının azaltılmasına katkı sağlamak, KOBİ‘lerin ve Halkbank çalışanlarının KSS programıyla bilinçlendirilmelerine destek olmak ve bu suretle sosyal kalkınmaya katkı sağlamaktır.

Bu amaç doğrultusunda, KSS Projesi kapsamında yer alan eğitim ve danışmanlık hizmetleri RİSK MED tarafından yürütülecektir. Ayrıca, RİSK MED projeye uluslararası uygulamalara ilişkin deneyimin taşınması amacıyla Adelphi Consult firması ile proje kapsamındaki hizmeti takım olarak sunmak üzere iş birliği yapacaktır.

RİSK MED tarafından verilecek hizmet, Halkbank içinde KSS Programı ve KOBİ‘ler için KSS Programı olmak üzere iki ana bölümden oluşmaktadır. Her bir bölümde sağlanacak hizmetler, KSS konusunun tüm yönleriyle anlatılması, KSS‘nin çok önemli iki alt başlığı olan çevre mevzuatı, iş sağlığı güvenliği mevzuatı ile bunlara ilişkin yönetim sistemlerinin anlatılması esasına dayanmaktadır. Sunulacak hizmet ile gerek banka yönetimi ve çalışanları, gerekse KOBİ temsilcilerinin KSS‘nin önemini ve gerekliliğini kavramalarının sağlanması ve tarafları uygulama konusunda harekete geçirecek bilinç düzeyi yaratılması hedeflenmektedir.