CUMHURİYET HALK PARTİSİ GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞI KADIN KOLLARI, ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Mayıs 2010

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Müjgan BİLEN ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Şubemizi ziyaret etti.

Özellikle Ülke, kent, eğitim ve kadın sorunlarının üzerinde durulduğu ziyarette, Kadın Kolları Başkanı Müjgan BİLEN tarafından, halkımıza olan borcumuzu ödemek için çalıştıklarını, önümüzdeki süreçte vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda eğitim çalışmaları yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda yıllardır başarılı çalışmalar yapan Makine Mühendisleri Odasını ise takdirle karşıladıklarını belirtti.

BİLEN, ayrıca kadınların iş hayatında ve siyasette daha aktif rol almaları gerektiğini belirterek, " Beni bir kadın doğurdu ama Türk kadını daha birçok Mustafa Kemaller doğuracaktır" şeklindeki Atatürk'ün sözünü hatırlatarak, kadınların ülkemiz için önemini vurguladı.

Şube Başkanı Ali PERİ tarafından ise meslek alanımıza giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda çalışmalara devam edeceklerini ve bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Ayrıca PERİ, biz bu Ülkenin okullarında okuduk, bu Cumhuriyetin öğretmenleri tarafından yetiştirildik, ancak her vatandaşın okuma imkânı bulması mümkün değildir. O zaman okuyup belli bir yerlere gelen insanların diğer vatandaşlara karşı olan borçlarını, onlara hizmet ile ödemesi gerekmektedir. Oda olarak yaptığımız bundan ibarettir. Tüm kurum ve kuruluşların yapması gereken de budur. Üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile; Ülkemize, kentimize ve halkımıza en iyiyi sunmak için geçmişte olduğu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz, şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Önümüzde süreçte yapılacak çalışmalarda başarı dilekleri ile toplantı sonuçlandırıldı.