DEMOKRATİK SOL PARTİ GAZİANTEP İL TEŞKİLATI, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖKKAŞ KIROĞLU VE GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜLENT KISSA, ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Mart 2009

25 Mart 2009 tarihinde, MMO Gaziantep Şubesi’ni 29 Mart 2009 yerel seçim çalışması kapsamında, DSP Gaziantep İl Teşkilatı, DSP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ökkaş Kıroğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Bülent Kıssa ziyaret ettiler.

    

MMO Gaziantep Şube Başkanı Ali PERİ‘nin konuşması;

Değerli belediye başkan adaylarım, değerli meslektaşlarım ve değerli konuklar hepinize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Kentin sorunlarını, kenti iyi bilenlerle, ufku açık olanlarla beraber çözmeye biz Makine Mühendisleri Odası olarak her zaman hazırız. Bize düşecek her türlü göreve varız. Sizlere şimdiden başarılar dilerken, bize düşecek olan her görevde, gerek siz gerek de diğer adaylardan kim kazanırsa kazansın, kentin yararına olan her konuda Belediye Başkanlarımızla beraberiz.

Bizler Makine Mühendisleri Odası olarak tarafsız değiliz. Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Bizler Ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana tarafız, özgürlükten yana tarafız, bağımsızlıktan yana tarafız ve demokrasiden yana tarafız. Bu duygularla 29 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.  

Demokrat Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ökkaş Kıroğlu seçildikleri takdirde yapacakları projeleri açıkladı:

Gaziantep‘te yeni alanlar imara açılacak, modern mahalleler kurulacak ve çağdaş yaşama alanları sağlanacaktır. Şehrin içinde parklar değil, büyük bir park içerisinde şehir yaratılacaktır. Kent ormanları genişletilerek Gaziantep oksijen deposu haline getirilecektir.

Yoksulluk yenilecek ve ev ekonomisi yapılandırılacaktır. Kadınlara ev ekonomisine katkıda bulunulması sağlanacak ve evlerde imalathaneler kurdurup, üretimde kadınlarımız aktif hale getirilecektir.

Kentin ekonomik dokusu yapılandırılırken üretici ve tüketici birliği gerçekleştirilecektir.

Gaziantep‘te ulaşım çile olmaktan çıkarılıp en rahat ve en hızlı toplu taşıma araçları tercih edilecektir.

Gaziantep bir kültür kenti olacak, gençler için sosyal yaşam alanları, sosyal aktivite alanları, eğlence mekânları yaratılacaktır. Gençlerimiz mesleki eğitimlerle desteklenerek, istihdama kazandırılacaktır, şeklinde projelerini özetledi.

Demokrat Sol Parti Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Bülent KISSA projelerini şu şekilde özetledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışını getirerek, kentin kaynakları yandaşlara değil, kentin gerçek sahiplerine eşit ve adil dağıtılacaktır.

Halk ile Belediye arasında örülmüş olan duvar yıkılacak ve ulaşılabilirlik sağlanacaktır.

Yapacağımız her türlü faaliyette bu kentte yaşayan herkes ile görüş alışverişi içinde olunacak ve katılımcılık sağlanacaktır.

Yaptığımız tüm faaliyetlerden harcadığımız her kuruşa kadar, bağımsız denetim şirketleri tarafından denetleneceğiz şeklinde düşüncelerini belirtti.