DOĞAL GAZ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Mart 2009

Doğal gazın tanıtılması, diğer kentlerde elde edilen bilgi birikimlerinin vatandaşlarımıza aktarılması, doğal gaz kazalarının önlenmesi, yakıt tasarrufunun sağlanması, çevrenin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacı ile 07 Mart 2008 tarihinde, TMMOB MMO Gaziantep Şube Toplantı Salonunda , 14.00 - 17.00 saatleri arasında "Doğal Gaz Bilgilendirme Seminerini" vatandaşlarımıza ücretsiz olarak verildi.

DOĞAL GAZ    BİLGİLENDİRME  SEMİNERİ

   Ülke ve toplum yararına olan, kendi meslek alanımıza giren her konuda, üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile; Ülkemize, kentimize ve vatandaşlarımıza en iyiyi sunmak için, Oda olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

   Odamız, ülkemizde doğal gaz yatırımlarının başladığı ilk günden bu yana, yatırımların ve kullanımların planlı, sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılması yolunda ilgili kurumlarla önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu konuda gerçekleştirdiği kongre, sempozyum, bilgilendirme toplantıları, panel, söyleşi ve yayınlarıyla; yatırımcıların, teknik elemanların, kullanıcıların bilgilenmesini sağlamış, oluşturduğu görüş ve önerileri ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşarak ülkemizin doğalgaz konusundaki enerji politikalarına yön vermeye çalışmıştır.

   Gaziantep ilimizde doğal gaz  kullanımı hızla yaygınlaşmaktadır. Sanayinin yanı sıra doğalgazın konutlarda sağlıklı ve güvenli kullanımı konusunda halkımızın bilgilendirilmesi zorunlu ihtiyaçların başında gelmektedir.  Maalesef  kentimizde yeni kullanılmaya başlanılan bu enerji kaynağı ile ilgili vatandaşlarımızın yeterli bilgiye sahip olmadıkları bilinmektedir.

  Doğal gazın tanıtılması, diğer kentlerde elde edilen bilgi birikimlerinin vatandaşlarımıza aktarılması, doğal gaz kazalarının önlenmesi, yakıt tasarrufunun sağlanması, çevrenin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacı ile 07 Mart 2008 tarihinde, TMMOB MMO Gaziantep Şube Toplantı Salonunda    " Doğal Gaz Bilgilendirme Semineri "vatandaşlarımıza ücretsiz olarak   verildi.