DOĞAL GAZ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Haziran 2011

Makina Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve GAZDAŞ birlikteliğinde 22 Haziran 2011 Çarşamba günü 17.00 - 19.00 saatleri arasında Şubemizde DOĞAL GAZ ÇALIŞTAYI düzenlendi.

Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi ve GAZDAŞ birlikteliğinde Doğal Gaz Çalıştayı düzenlendi.

22 Haziran 2011 Çarşamba günü, MMO Gaziantep Şube Eğitim Salonunda düzenlenen Çalıştay'da ilimizdeki doğal gaz tesisatı uygulamaları, doğal gaz tesisatının mimari açıdan uyumu ve yasal mevzuat konularına değinildi.

MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK'ın yönettiği Çalıştay'da, GAZDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer YALÇIN, MMO Gaziantep Şube Doğal Gaz Komisyonu Başkanı Murat ERCİYES ve Mimarlar Odasından Mimar Ertuğrul UZAK söz aldılar.

Muzaffer YALÇIN tarafından kentimizdeki doğal gaz altyapı çalışmaları ve mevcut durumu hakkında yapılan bilgilendirmelerin yanında, doğal gaz tesisatlarındaki emniyet açısından uyulması gerekli zorunlu standartlar ve mevzuatlar konusunda bilgiler verildi.

Mimari açıdan doğal gaz tesisatlarının daha estetik ve uygun görünümlü olması ve bu açıdan neler yapılabileceği konuları ise Mimar Ertuğrul UZAK tarafından değerlendirildi.

Murat ERCİYES ise binaların doğal gaza dönüşümü sırasında, binada ve daire içinde yapılacak tadilatlarının minimuma indirilmesi için binaların yapım aşamasında doğal gaz tesisatına uygun olarak projelendirilmesi gerektiğini ve bu konuda nelerin yapılabileceği konusunda önermelerde bulundu.

Her üç konuşmacının ardından forum şeklinde katılımcıların görüş ve önerileri alınan çalıştay, binaların mimari ve doğal gaz tesisatı açısından uyumlu ve emniyetli bir şekilde dizayn edilebilmesi açısından oldukça yararlı bir şekilde sonuçlandırıldı.