EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN MMO'YA ZİYARET ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Nisan 2010

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ, 13 Nisan 2010 tarihinde MMO'yu ziyaret etti. Ziyarette, YILMAZ, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesini, geçmiş dönemlerdeki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Toplumsal, kültürel, mesleki ve sosyal konularda Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten YILMAZ, yeni dönemde de aynı başarıların devamını dileyerek, önümüzdeki süreçte de geçmişte olduğu gibi birlikte çalışmalar yapılabileceğini ve özellikle mayıs ayında Trafik Haftası ile ilgili ortak bir çalışma yapılabileceğini belirtti.

Şube Başkanı Ali PERİ ise meslek alanımıza giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda Oda çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek, Makina Mühendisleri Odası olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluk bilincinin fazlası ile farkında olduklarını söyledi. Oda olarak, Trafik ve Ulaşım konusunda uzun yıllardan beri çalışmalar yaparak belli bir bilgi birikimine kavuşulduğunu, bu güne kadar birçok kez ulusal düzeyde Ulaşım ve Trafik Kongreleri ve Gaziantep'te de 2 kez Trafik ve Ulaşım Konulu panel düzenlediklerini belirtti. Bu etkinlikler sonucunda çıkan tespitler çözüm önerileri ile birlikte kamuoyuna duyurulduğunu ve bu tür etkinliklerin önümüzdeki süreçte yine ortak bir şekilde devam edebileceğini belirtti.  

Ayrıca, zor şartlarda, fedakârlık ve görev azmiyle milletimizin engin sevgi ve güvenini kazanmanın onur ve gururunu yaşayan, gelişen çağı yakalayıp, modern bir yapıya kavuşan, Türk Polis Teşkilatımızın 165. Kuruluş Yıldönümü, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ nezdinde kutlayan PERİ, bundan sonrada emniyetimizin çalışmalarında başarılar dileyerek toplantı sonuçlandırıldı.