ESKİ HÜKÜMLÜLERE YÖNELİK FORKLİFT OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURSU DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Kasım 2010

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından eski hükümlülere yönelik meslek edindirme ve topluma kazandırma kapsamında düzenlenen ve Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, İş - Kur Gaziantep İl Müdürlüğü ve Şehitkamil Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen Forklift Operatörü Yetiştirme Kursu 23 Eylül 2010 - 26 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlendi.

Kursta başarılı olan katılımcılara 11 Kasım 2010 Perşembe günü, Gaziantep Adliyesinde düzenlenen tören ile belgeleri dağıtıldı.

Törende, Şube Başkanımız Ali PERİ, İş-Kur Gaziantep İl Müdürü İlyas BULDUK ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat SEMERCİ açılış konuşmaları yaptılar.

Şube Başkanımız Ali PERİ, açılış konuşmasında bir şekilde cezaevinde yatan, halk tabiri ile kader kurbanı olan bu 10 arkadaşlarımıza destek olabildiysek bizlere ne mutlu diyerek sözlerine başladı. PERİ, Oda olarak bizler Ülke ve toplum yararına olan, kendi meslek alanımıza giren her konuda, üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile Ülkemize, kentimize ve halkımıza en iyiyi sunmak ve faydalı olmak gibi bir misyonumuz bulunmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen bu kursa katılan arkadaşlarımıza 72 saat teorik ve 72 saat uygulamalı olmak üzere Forklift Kullanımı konusunda Şubemiz eğiticileri tarafından teknik ve pratik bilgiler sunulmuştur. Şimdi ise kursa katılan arkadaşlarımızdan bu alınan bilgileri layıkı ile uygulamalarını bekliyoruz, dedi.

PERİ, ülkemizdeki tüm sorunların kaynağının aslında eğitim olduğunu, eğitim seviyesinin ve kalitesinin artırılması ile bu arkadaşlarımızın başına gelenlerin hiç kimsenin başına gelmeyeceğini ve bu şekilde suç oranlarının minimuma indirilebileceğini söyledi.

Oda olarak, bu ve benzer konularda birçok kurum ve kuruluş ile işbirliği içerisinde çalışmaların devam ettiğini, bu eğitimin organizasyonunda başta Cumhuriyet Başsavcılığını tebrik ederek, bizler gibi bu programa destek olan İş - Kur Gaziantep İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğüne de teşekkürlerini sunarak sözlerini sonuçlandırdı.