GAZETECİLER CEMİYETİNE TEBRİK ZİYARETİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ekim 2009

Şube Başkanımız Ali PERİ, 05 Ekim 2009 Pazartesi günü, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Abdullah Sabri KOCAMAN ve yeni yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Şube Başkanı Ali PERİ, basınımızın halkı bilgilendirme gibi çok önemli bir görevi ve misyonu olduğunu belirtti. Özellikle Sivil Toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin, etkinliklerinin ve çalışmalarının kamuoyuna duyurulması konusunda da önemli bir görev üstlenen basınımızın, kentimizde bu görevi layığı ile yaptığını belirtti.

Makine Mühendisleri Odası olarak, kentimiz için en iyiyi yapmaya çalıştıklarını ve kentimizi ilgilendiren her türlü konuda çalışma yaparak ilgililere önerilerde bulunduklarını belirten PERİ, çünkü biz bu kentin sakini değil, sahibiyiz şeklinde düşüncelerini belirtti.

Peri, Ülkemizin sorunlu bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde sevgiyle, barışla ve kardeşlikle sorunların üzerine gidilmesini gerektiğini belirten PERİ, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri KOCAMAN ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

GGC Başkanı Abdullah Sabri KOCAMAN'da, MMO Başkanı Ali PERİ'nin, değerli bir insan olduğunu ve görüşlerinin herkes tarafından benimsendiğini kaydederek, "Kendisine duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Basın ile ilişkileri en üst seviyede. Kendimizden birisi olarak görüyoruz. Basının sorunları ile yakından ilgilenen, çalışan herkesi tanıyan bir insan. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.