GÜNEYDOĞU ENERJİ FORUMU 2011 DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Mayıs 2011

28 MAYIS 2011 CUMARTESİ GÜNÜ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ve ELEKTİRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GAZİANTEP ŞUBELERİNİN BİRLİKTELİĞİNDE GÜNEYDOĞU ENERJİ FORUMU 2011 DÜZENLENDİ.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kemal KIYMIK ve TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin YEŞİL'in açılış konuşmaları ile başlayan forumda Türkiye Enerji Politikaları ve Enerji Verimliliği konularında 2 panel düzenlendi.

Türkiye Enerji Politikaları konulu panel TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin YEŞİL tarafından yönetildi ve MMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı / Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz TÜRKYILMAZ,  EPDK Grup Başkanı / Enerji Uzmanları Derneği Başkanı Dr. Murat GİDİŞ, T.C. Okan Üniversitesinden Prof. Dr. Tolga YARMAN ve Petrol Mühendisleri Odası Enerji Politikaları Çalışma Grubu Başkanı Necdet PAMİR panelist olarak katıldılar.

Enerji Verimliliği konulu 2. panel ise Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK tarafından yönetildi ve  Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği Daire Başkanlığından Mine YEŞİLATA, EUROSOLAR Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği Bşk.Yardımcısı / Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanay Sıdkı UYAR ve SIEMENS Enerji Verimliliği Uzmanı Deniz Metehan BAYKARA panelist olarak katıldılar.

Paneller öncesi ise Ordu Milletvekili - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Dr. Hilmi GÜLER konuk konuşmacı olarak foruma katıldı.

225 katılımcı ile gerçekleştirilen Güneydoğu Enerji Forumunda düzenlenen her iki panelde de, ülkemizin enerji politikaları, bölgemizin enerji potansiyeli, enerji planlaması, enerji verimliliği, enerji sektöründeki teknolojik gelişmeler, alternatif enerji kaynaklarına yönelik çalışmalar ve yatırımlar, enerji ve çevre, enerji yöneticiliği ve binalarda enerji performansı yönetmeliği konuları uzmanlar tarafından detaylı bir şekilde ele alınmıştır.

Oldukça verimli geçen panellerin bant çözümleri yapılarak kısa zamanda Güneydoğu Enerji Forumu Kitabı olarak yayınlanacaktır.