Krize " yerli ürün alın " önerisi ( Sabah Gazetesi)

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Eylül 2009

MMO Şube Başkanı Ali PERİ , krizin etkilerini ortadan kaldırmak ve hasarını en az düzeyde tutmak için yerli ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Tüketicileri uyaran Peri, “ Alışverişte mutlaka Türk Malı ibaresi bulunan ürünleri tercih edin. Yerli esnaf ve üretici kazandığı gibi cari açığında azalmasına katkıda bulunursunuz” dedi.

Krizi en az hasarla atlatmak ve piyasaları canlandırmak için başlatılan kampanyalar ile vatandaşlar alışverişlere yönlendirildiğine dikkat çeken Peri, " Piyasanın canlanacağı doğru ama vatandaş, bankaların yollara tezgah kurarak dağıttığı kredi kartları ile yaptığı alışverişin arkasını nasıl kapatacak diye sordu.