Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi 8. OLAĞAN GENEL KURULU'nu Gerçekleştirecek.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Ocak 2010

Bir dönemini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşayan Şubemiz, 8. Olağan Genel Kurulu'na hazırlanıyor. 09 Ocak 2010 Cumartesi günü, saat 13.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda, Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirecek.

   Demokrasi şöleni havasında geçecek olan Genel Kurulumuzda her zaman olduğu gibi Ülke, kamu, toplum, meslek ve meslektaş çıkarları doğrultusunda, üyelerimiz görüş ve önerilerini dile getireceklerdir. Genel Kurulumuz, biz mühendislerin sorunlarının üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğu umut ve inanç ortamında gerçekleştirilerek, örgütlülüğümüzün gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunacaktır.

   Yarım asrı aşkın bir süredir, laik, sanayileşen ve demokratikleşen ülkeden yana tavır koyan, tüzük ve yönetmeliklerine bağlı kalarak, kendini var eden değerlerini ve ilkelerini koruyan; üye ve toplum çıkarlarını her alanda savunan Odamız, bundan sonrada bu anlayış ile çalışmalarına devam edecektir.

   10 Ocak 2010 Pazar günü ise Şubemizde, Şube Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Genel Kurul Delege Seçimlerini gerçekleştireceğiz. Genel Kurul sonrası yeni bir döneme merhaba diyeceğiz. Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güç ile birlikte karar alarak, birlikte üreteceğimiz yeni bir döneme daha hazırlanıyoruz. Biliyoruz ki önümüzdeki yıllarda da birçok görev daha bizleri bekliyor.

Demokrasi şöleni havasında geçecek olan Genel Kurulumuza tüm kamuoyunu ve basınımızı bekliyoruz.

Saygılarımızla

Ali PERİ

Başkan