MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE KOMİSYONU GELENEKSEL 6. MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mayıs 2009

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrenci üyelerimiz arasında 13 – 30 Nisan 2009 tarihleri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

Makine Mühendisleri Odası organizasyonunda, Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde geleneksel olarak 6 yıldır düzenlenen turnuva, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.

72 öğrenci üyemizin katıldığı turnuvanın, final maçları 30 Nisan 2009 tarihinde yapıldı. Final maçları sonunda, teklerde Berkay GÜNDOĞAN birinci olurken, ikinciliği Ali Ekber ÇELİK elde etti. Çiftlerde ise birinciliği Abdüllaziz YILDIZ - Berkay GÜNDOĞAN çifti elde ederken, ikinciliği ise Okan KARAKOÇ - Serhat SERAKAN çifti elde etti.

Turnuvada dereceye giren öğrenci üyelere kupa ve ödül verildi.

Kupalar, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sedat BAYSEÇ ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ali PERİ tarafından verildi. Ödüller ise Makine Mühendisleri Odası Başkan Vekili Başar KÜÇÜKPARMAK ve MMO Şube Sekreteri Orhan Tevfik OKUDUCU tarafından verildi.

Gelenekselleşen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören turnuva, önümüzdeki yıllarda da düzenlenmesi temennisi ile sonuçlandırıldı.