MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Temmuz 2009

AK Parti Gaziantep milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Makine Mühendisleri Odası'nı (MMO) ziyaret ederek meslektaşlarının sorunlarını dinledi.

MMO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan MMO Başkanı Ali Peri, üyelerinin özellikle doğalgaz konusunda çeşitli sıkıntılar yaşadığını ve bir meslektaşları olarak bu sıkıntılarını AK Parti Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'na iletmek üzere bir araya geldiklerini belirtti. Peri, "Bir toplantı düzenleyerek üyelerimiz ile milletvekilimizi bir araya getirmek istedik. Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nu konuk olarak görmüyorum, çünkü kendisi de makine mühendisi olarak odamızın üyesi ve şu anda kendi odasında bulunuyor. Üyelerimizin sorunlarını dinleyip, sorunların çözümü yolunda çalışan bir milletvekilimiz. Özellikle oda olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise, meclis çalışmaları dışında her an oda üyelerinin sorunlarını dinlemek üzere hazır olduğunu belirterek, oda üyelerinin doğalgaz konusu ile ilgili bazı sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntılarını dinlemek üzere odaya geldiğini söyledi.

MMO üyelerinin doğalgaz konusundaki sıkıntılarını dinlediğini ve bu sıkıntıları çözmeye çalışacağını ifade eden Mazıcıoğlu, "Doğalgazın kullanım rahatlığını, aynı zamanda hava kirliliği yönünden ne kadar önemli olduğunu ben de Ankara'da doğalgaz kullanmaya başlayınca anladım. Bu yüzden doğalgaz kullanımı Gaziantep'te de teşvik edilmeli. Gaziantep'te şu ana kadar 7 bin 500 doğalgaz kullanıcısı var. Bu sayının giderek artacağından eminim. Zaten Gazdaş da Gaziantep'teki yatırımlarını 2012 yılına kadar tamamlanmış olacak. Doğalgaz insanlarımızın yaşam kalitesi için de çok önemli. Bu konudaki sıkıntıları dinledim ve çözümü için çalışacağım" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan MMO üyeleri, baca ve kazan temizleme konusunda yeterli özenin gösterilmediğini ve bu konuda denetimlerin artırılmasını isterken, doğalgaz ile ilgili çok ciddi problemler olduğunu, doğalgazın Gaziantep'te henüz kabul görmediği ve doğalgazın teşvik edilmesi gerektiği yönünde sıkıntılarını dile getirdiler.