MMO'da, Şehitkamil Belediye Başkanı RIDVAN FADILOĞLU'nun Katıldığı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2010

25 Ekim 2010 Pazartesi günü Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesinde düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Toplantıda, FADILOĞLU tarafından göreve geldikleri günden itibaren yapmış oldukları çalışmalar hakkında slayt eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Ali PERİ tarafından, Belediyelerin Sivil Toplum Kuruluşlarının öneri ve görüşlerini alarak yaptıkları çalışmalara yön vermesinin mutluluk verici olduğunu ve bu kapsamda Şubemize gelerek üyelerimizi bilgilendirmenin yanında, mühendislerin görüş ve önerilerini alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU'na teşekkürlerini iletti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda FADILOĞLU tarafından kente yapılan, toplu ve sosyal konut, eski yerleşim birimlerindeki konutların iyileştirilme, park ve yeni yeşil alan, Şehitkamil Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi, Dülük mesire alanı ve kazı çalışmaları, çevre, temizlik, yol, asfalt ve kilit taşı, sosyal tesisler, spor merkezleri, muhtarlık büroları ve Şehitkamil Meydanı vb. çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan hizmetlerin daha kaliteli ve amacına ulaşması açısından mühendislerin her zaman görüş ve önerilerine açık olduklarını belirten FADILOĞLU, bu yönde makine mühendislerinin yapıcı eleştiri, öneri ve görüşleri alınarak toplantı sonuçlandırıldı.

Toplantı sonunda yaptığı hizmetler ve bilgilendirmeler için Şube Başkanı Ali PERİ tarafından, FADILOĞLU'na teşekkür plaketi verildi.