MMO'DA "YAZA MERHABA KOKTEYLİ " DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Haziran 2009

16 Haziran 2009 Salı günü, MMO'da üyelerine yönelik "Yaza Merhaba Kokteyli " düzenlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu kokteylin açılış konuşmasında Şube Başkanı Ali PERİ tarafından, yoğun iş temposundan biraz uzaklaşmak, üyelerimiz ile birlikte olmak, üyelerimizin kaynaşmasını sağlamak ve birbirleri ile bilgi alışverişi imkânı sunmak için bu etkinliği düzenledikleri belirtildi.

PERİ, yoğun iş temposu diyoruz ama her sektörde bir koşuşturmaca var ama elde bir şey yok. Krizin etkileri artık derinden hissediliyor. Hepinizin bildiği gibi yeni teşvik paketi açıklandı. Bölgemizde makina imalat sektörünün destekleneceği belirtiliyor. Umarız bu pakette diğerleri gibi pansuman bir tedavi şeklinde olmaz ve kalıcı çözümler ile sonuçlanır, şeklinde düşüncelerini ifade etti.

PERİ ayrıca, Oda olarak bu dönem gözetim ve belgelendirme kapsamında bir dizi eğitim seminerleri başlattıklarını ve yoğun ilgi ile devam ettiğini belirterek bu etkinliklerin devam edeceğini duyurdu. Doğal gaz sektörünün ne durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Doğal gaz dağıtımı karınca hızıyla ilerliyor. Doğal gazın lafının bile edilmediği illerde doğal gaz kullanılmaya başlandı. Ancak bizim ilimizdeki oran ne yazık ki çok çok düşük. Doğal gazın temiz bir yakıt olduğu konusunda herkes hemfikir. Ancak bu gidişle önümüzdeki kışta da kirli hava solumaya devam edeceğiz, şeklinde düşüncelerini belirtti.

Kentimizin akciğeri olan 100. Yıl Parkının ne yazık ki beton yığınları ile doldurulmaya devam edildiğini, bunun yanında güzergâhı baştanbaşa yanlış olan raylı sistem nedeni ile de binlerce ağacımız katledildiğini ve katledilmeye devam edildiğini belirten PERİ,

Birde son zamanlarda bölgemizi de yakından ilgilendiren, Ülkemiz gündemini hayli meşgul eden mayınlı araziler konusuna değindi. Bu konuda çok farklı tartışmalar ve polemikler gündemde. Problemi iyi teşhis etmek ve çözümünü de ona göre koymak gerekir. Bu mayınlı araziler gerçekten temizlenmeli mi, bu arazilere ihtiyaç var mıdır, ihtiyaç varsa biz temizleyemiyor muyuz, yoksa birilerinin orada konuşlanması mı gerekiyor. Maalesef soru içinde soru.

Her şeye rağmen umutla, mutlu yarınların bizleri beklediğini biliyoruz ve bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekiyor şeklinde düşüncelerini ifade eden PERİ, kokteyle katılan herkese iyi eğlenceler dileyerek konuşmasını sonuçlandırdı.

Müzik eşliğinde sohbet etme ve eğlenme imkânının sunulduğu kokteyl gece geç saatlerde sonuçlandırıldı.