MMO'YA CHP'DEN ZİYARET...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Nisan 2010

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hasan ÖZTÜRKMEN ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 16 Nisan 2010 tarihinde MMO'yu ziyaret etti.

Ziyarette, ÖZTÜRKMEN demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan Sivil Toplum Kuruluşlarının başarılı bir örneğini MMO Gaziantep Şubesinde görebildiklerini ve başarılı çalışmaların önümüzdeki süreçte de Ali PERİ başkanlığındaki yeni yönetim tarafından da devam edeceğinden hiç kuşkuları olmadığını dile getirdi.

Ayrıca ziyarette, gündemde olan Anayasa değişikliği, kentin ve Ülkenin genel sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Şube Başkanı Ali PERİ ise meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda Oda çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek, Makina Mühendisleri Odası olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluk bilincinin fazlası ile farkında olduklarını söyledi. PERİ tarafından, biz bu kentin sakini değil, sahibiyiz ve bu nedenle toplumsal, kültürel, mesleki ve sosyal konularda Oda çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Özellikle bu dönem "Enerji" ve "Makina İmalat Sektörüne" yönelik yeni ve teknolojik yatırımlar yapılması konusunda Oda çalışmalarını yoğunlaştırmayı hedeflediklerini ve bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla geçmiş yıllarda olduğu gibi işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek ziyaret sonuçlandırıldı.