ODA BAŞKANIMIZ ALİ EKBER ÇAKAR`IN KATILIMI İLE ŞUBE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mayıs 2011

03 Mayıs 2001 Salı günü Şubemizde Oda Başkanımız Ali EKBER ÇAKAR'ın katılımı ile Şube Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Oda Başkanımız Ali Ekber ÇAKAR tarafından, Oda çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik ve siyasal durum hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Meslek alanlarımız ve çalışma alanlarımızın son durumu hakkında değerlendirmeler yapan Oda Başkanımız Ali Ekber ÇAKAR, 15 Mayıs 2001 tarihinde Ankara‘da düzenlenecek olan TMMOB Mitingi için tüm üyelerimizin katılımlarını istedi.

Haklarımız için, geleceğimiz için, halkımız için, ülkemiz için düzenlenecek olan TMMOB Mitingine, üreterek büyüyen ve paylaşarak gelişen bir ülkede insanca ve barış içinde yaşamak isteten, emeğe, insanımıza, yaşama, mesleğimize ve ülkemize sahip çıkıyoruz, diyen herkesi Ankara‘daki TMMOB Mitingine bekliyoruz, şeklinde düşüncelerini ifade etti.