ÖĞRENCİ ÜYE YEREL KURULTAYI`2011

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Şubat 2011

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SORUNLARINI TARTIŞIYOR...

80 darbesiyle kurulan ve günümüze kadar dönüşümünü tam anlamıyla tamamlayan o dönem düşünen ve üreten öğrencilerin önüne set olarak çekilen YÖK`ün, paralı eğitimin ve gericiliğin karşısında bizler ;

Üniversitelerinde para kazanmanın bir aracı olarak görülen, har(a)çlara bağlanıp soyulan, yemekhane kuyruklarında çokta sağlıklı olmayan yüksek fiyatlardaki yemekleri yemeye zorlanan, ulaşım hakkı elinden alınmış, labaratuar imkanlarından ve uygulamalı eğitimlerden uzaklaştırılmış, kgs, ögb, parmak okuma sistemi, sivil polisler, kamera sistemleri gibi baskı unsurlarıyla bir kalıba sokulmak istenen, bilimsel bilgiyi insanlık için değil sermaye için kullanılması gerektiği öğretilmeye çalışılan üniversite öğrencileri, bu ülkenin gelecekleri, aydınlık yüzleri, yarını bugünden kuracak olan isimsiz kahramanlar ;
Seni öznesi olduğun sorunları tartışmaya ve çözüm önerileri sunmaya çağırıyoruz.

MMO Gaziantep Şube Öğrenci Üye Komisyonu

 

Program ;
15.00 - 15.20 : Açılış Konuşmaları
15.20 - 15.40 : MMO Öğrenci Üye Örgütlülüğü
15.40 - 16.00 : Mühendislik Eğitimi ve Geleceksizlik
16.00 - 16.20 : Üniversitelerde Öğrenci Üye Sorunları
16.20 - 16.40 : Mühendisin Toplumsal Rolü
16.40 - 17.00 : Eğitimde Ayrımcılık
17.00 - 17.30 : Forum