SAADET PARTİSİ GAZİANTEP İL TEŞKİLATI VE GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MEHMET BOZGEYİK ,MMO GAZİANTEP ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2009

19 Mart 2009 tarihinde, MMO Gaziantep Şubesi’ni 29 Mart 2009 yerel seçim çalışması kapsamında, Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı ve Saadet Partisi Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet BOZGEYİK ziyaret ettiler.

MMO Gaziantep Şube Başkanı Ali PERİ‘nin konuşması  

   Değerli belediye başkan adayım, değerli meslektaşlarım, değerli konuklar ve değerli basın mensupları hepinize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

   Bildiğiniz gibi kentimizde son zamanlarda, herkes istediği gibi inşaatlar yapıyor. Yüksek kat verilmemesi gerekli yerlere izinler veriliyor. Yüzüncü Yıl Parkının artık kentin akciğeri olduğunu söylemek mümkün değil. Kentimizdeki trafik sorununu herkes biliyor. Önümüzdeki yıllarda kentimizin trafik sorunu bir kaosa doğru sürükleniyor.  

   Kentin sorunlarını, kenti iyi bilenlerle, ufku açık olanlarla beraber çözmeye biz Makine Mühendisleri Odası olarak her zaman hazırız. Bize düşecek her türlü göreve varız. Sizlere şimdiden başarılar dilerken, bize düşecek olan her görevde, gerek siz gerek de diğer adaylardan kim kazanırsa kazansın kazanırsa, kentin yararına olan her konuda Belediye Başkanlarımızla beraberiz.

   Bizler Makine Mühendisleri Odası olarak tarafsız değiliz, zaten kişilerin tarafsız olması da mümkün değil. Tarafsızlık dürüstlük değildir. Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Bu ülkenin öğretmenleri tarafından yetiştirildik. Bizler Ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana tarafız, özgürlükten yana tarafız, bağımsızlıktan yana tarafız ve demokrasiden yana tarafız. Biz Oda olarak kendimizi Gaziantep‘te farklı görüyoruz. Çünkü tüm üyelerimizi dostça kardeşçe sevip sayıyoruz. Tabi böyle olunca da yaşadığımız kentin insanlarını da aynı gözle görüyoruz ve aynı düşünce ile sevip sayıyoruz. Bunun için biz Oda olarak yapılacak her türlü olumlu hizmeti destekleyeceğiz ve her türlü göreve talibiz şeklinde konuşarak, Sayın Mehmet BOZGEYİK‘e başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Saadet Partisi Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mehmet BOZGEYİK ‘in konuşması,

   Değerli Başkanım birçok konuya temas ettiler, bendeniz eski bir Belediye Başkanınız olarak, eski bir Milletvekili kardeşiniz olarak Belediyecilikte biraz tecrübesi olan Gaziantep‘i hakikaten sizlerle gibi seven biri olarak, Gaziantep‘i güzelleştirmek için gayret gösterdik. Borçlu bir belediye devir almıştık. Arkamızda Hükümet ve İller Bankası yoktu. Büyükşehir Belediyemizle iyi geçiniyorduk ama bugünün şartlarında aldığımız vergilerin %65‘ini Büyükşehir Belediyemize ve  %15‘ini de Özel İdare‘ye vererek sıkıntılar içinde bir belediye yönettik. Ama güzel bir ekiple; gerek mühendislerimizle, gerekse bürokratlarımızla ve gerekse diğer konularda görev verdiğimiz insanlara ciddi bir disiplinle, dürüstlükle çalışma imkânını bulmuştuk.

   Gaziantep‘te yaptıklarımızın pek çoğunu sizler biliyorsunuz. Gaziantep‘te ilk defa Uzay Çatılı Pazar Yerlerinde Pazar zevkini halkımıza tattırdık. Gaziantepliye ilk defa parklarda oturup çaylarını yudumlama çimler üzerinde oturma zevkini tattırdık. Gaziantepliye birçok güzellikleri yeşillikleri ismini duyamadığı ağaçları getirdik. Top Akasyalar, At Kestaneler, Ihlamurlar, Mavi Selviler, Mavi Çamlar ve Gaziantep i yemyeşil bir hale getirmek için çaba sarf ettik.

   O zamanda Toplu Konut yok iken, biz öncülük yaparak gece kondulaşmanın Gaziantep‘te önünü kesebilmek için bir Merve Şehri; 350 bin metrekarelik bir alanda kurduk, altyapısı ve yeşil alanı Avrupa standartlarında yapıldı. Aynı zamanda 2 Okulu, Camisi ve Sosyal Tesisi yapıldı. Bugün TOKİ toplu konut yapıyor ama hala bir sosyal tesisi yok arkasında devlet gücü ve desteği olduğu halde.  Bu niye başarıldı çünkü güzel bir ekibimiz vardı. Gaziantepliye güzel örnek şeyler yapalım diye bir çabamız vardı. Amacımız insanlara hizmet etmek ve insanlara mutluluğu sağlamaktı biz bunu sağlamak fırsatını bulduk.

   İbrahimli geleceğin Çankaya‘sı olarak inşa ettik ama şimdi İbrahimlinin arkasını gece kondu bölgesi haline getirdiler. Eğlence merkezleri,  İbrahimli Bölgesine gitmeliydi. Jeolojik olarak çok katlı yapıya müsait olmayan bölgelere eğlence merkezleri götürüldü ve Gaziantep‘in ciğerleri olan en önemli yerler maalesef katledildi. Ben Yüzüncü Yıl Parkı‘nın parçalanmasını Gaziantep‘in ciğerinin parçalanmasına benzetiyorum. Kime ne verildiği, ne rant sağlandığı ve ne yapıldığı belli değil.

   Değerli dostlar bu yerel seçimlerde Gaziantep halkının desteği ile inşallah tekrar göreve gelerek kaldığımız yerden devam edeceğiz şeklinde sözlerini bitirdi.