İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Nisan 2008

    Gaziantep Üniversitesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrenci üyelerimize yönelik 17 Nisan 2008 tarihinde, Şubemiz Eğitim Salonunda İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ konulu söyleşi düzenlendi.

    Gaziantep Üniversitesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrenci üyelerimize yönelik 17 Nisan 2008 tarihinde, Şubemiz Eğitim Salonunda İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ konulu söyleşi düzenlendi.Üyemiz, İş Güvenliği Uzmanı, End. Yük. Müh. Ökkeş KARADAĞ'ın konuşmacı olduğu söyleşide, üretim güvenliğinin sağlanması, insan ve çevre sağlığına zarar verecek koşulları ortadan kaldırılması ve işyerlerindeki olumsuz koşullardan, iş kazalarından ve meslek hastalıklarından çalışanların korunması için yapılması gerekli çalışmalar hakkında genel bilgiler verildi.Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini destek olunması temel amaçları ile düzenlenen söyleşinin eğitici ve yararlı olduğu, önümüzdeki süreçte benzer eğitimlerin kendileri için oldukça faydalı olacağı, söyleşiye katılan öğrencilerimiz tarafından belirtildi. Bu ve benzeri etkinliklerimiz üyelerimizin ve öğrenci üyelerimizin talepleri doğrultusunda devam edecektir.