SALDIRGAN İSRAİL'İ KINIYORUZ! SİVİL İNSANLARI ÖLDÜRMEK, BİR İNSANLIK AYIBIDIR !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Haziran 2010

TMMOB Makina Mühendisleri Odası olarak, Filistin halkına yardım götüren filoya yapılan saldırıyı kınıyoruz.

Bu saldırı İsrail'in, Filistin halkı üzerinde yıllardır sürdürdüğü işgalin, insanlık dışı boyutunu göstermektedir. Gıda yardımına dahi tahammül edemeyip, yardım gemisine saldırarak sivil insanları öldürmek bir insanlık ayıbıdır. Bu saldırı, İsrail devlet terörünün uluslararası alana da sirayet ettiğinin yeni bir örneğidir.

İsrail, masum sivilleri hedef alarak insan hayatını ve barışçı girişimleri hiçe saydığını bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Gerekçesi ne olursa olsun sadece ve sadece insani yardım amacıyla harekete geçen masum sivillere saldırıda bulunmanın kabul edilmesi mümkün değildir.

Dünya devletleri artık bu şiddete dur demeli, İsrail'in Filistin topraklarında Filistin halkına yönelik zulmüne son verilmelidir.

Bu saldırıyı kınıyor, ölen yurttaşlarımızın aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

  

Ali PERİ

Başkan