ŞUBEMİZ YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Mart 2011

Şube Başkanımız Ali PERİ'nin başkanlık görevinden istifa etmesi üzerine Şube Yönetim Kurulumuz yeni görev dağılımını aşağıdaki şekilde yapmıştır.

Başar KÜÇÜKPARMAK                      : Başkan

Yunus AKSOY                                   : Başkan Vekili

Orhan Tevfik OKUDUCU                  : Sekreter Üye

Hasan Fehmi BELPINAR                   : Sayman Üye

Ali PERİ                                             : Üye                                     

Gürcan ÜLGEY                                  : Üye                                     

Esra ÇELİK                                        : Üye                                     

Türkan ÇAKMAKYURDU                    : Y. Üye

Tunç UĞUR                                        : Y. Üye

Hamit ÖZTÜRKMEN                           : Y. Üye

Figen KIRMIZIATEŞ                           : Y. Üye

M. Alparslan GÖKÇEK                        : Y. Üye

Erhan BOZGEYİK                               : Y. Üye

Ali Metin UYGUR                                : Y. Üye

Uzun yıllardır, Odamıza verdiği hizmetler ve katkılardan dolayı Şube eski başkanımız Sayın Ali PERİ'ye tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Kendisini her zaman manevi başkanımız olarak görmeye, kendisinden ve bilgi birikimlerinden faydalanmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Makina Mühendisleri Odası olarak,

Ülke sanayimizin bağımsızlaştırılması ve geliştirilmesi için, Ülke ve toplum yararına olan her konuda üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile çalışmalarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi devam edecektir. Sanayiye yönelik mesleki ve teknik hizmetlerimizi artırarak mesleki sorumluluğumuzu yerine getirmeye ve üye ihtiyaçları doğrultusunda Oda çalışmalarını arttırarak, birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışı ile Oda - Üye ilişkilerini daha üst boyutlara taşımaya gayret edeceğiz.

Demokratikleşmenin ve Sanayileşmenin ülkenin genel sorunlarından ayrılmayacağı düşüncesiyle, geçmiş dönemlerde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ülkemizin diğer sorunlarını çalışmalarımız kapsamına alarak, gündemde tutmaya devam edeceğiz.

Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güç ile biliyoruz ki önümüzdeki süreçte de birçok görev daha bizleri bekliyor.

Yarım asrı aşkın onurlu bir geçmişe sahip olan Odamız, her zaman olduğu gibi;

Hukukun üstünlüğüne inanan, laik, çağdaş, demokratik ve sanayileşen ülkeden yana tavır koyan,

Ülke ve kent sorunları ile yakından ilgilenen ve çözüm yolları üreten,

Ülke ve vatandaşların çıkarlarını savunan,

Düşünce ve inançlara saygılı olarak, ayrılıkları değil, buluşma noktalarını öne çıkaran,

Gerçekleri söylemekten ve yanlışları eleştirmekten çekinmeyen,

Bilimsel çalışmaları rehber edinen,

Özgürlük ve barıştan yana tavır koyan bir anlayış ile Odamızın tüzük ve yönetmeliklerine bağlı kalarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz.

        Saygılarımızla

Şube Yönetim Kurulu Adına,

Başar KÜÇÜKPARMAK

Başkan