ŞUBEMİZDE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ağustos 2010

Şubemizde, 04 Ağustos 2010 tarihinde Şube Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Ali PERİ‘nin açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Şube Danışma Kurulu Üyeleri, Şube Sekreteri Orhan Tevfik OKUDUCU tarafından Şube faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.

Şube Başkanı Ali PERİ açılış konuşmasında, Şubemiz yeni hizmet binası projesinin sonuçlandığını ve yaz sonunda temel atıp, binayı bu dönem sonuna kadar da bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca, geçen dönem satın alınan, tadilat ve teşrifatları tamamlanan Kahramanmaraş İl Temsilciliğimizin yeni hizmet bürosunun açılışının ise 06 Ağustos 2010 tarihinde yapılacağını ve açılışa tüm üyelerimizin katılımlarını beklediklerini belirtti.

Bu dönem Şubemizin, TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Sekreteryalığı görevini üstlendiğini ve İKK olarak Gaziantep Kent Sorunlarını mühendis, mimar ve şehir plancısı gözü ile değerlendirme  kararı aldıklarını, bu çerçevede, TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu olarak 15 - 16 Ekim 2010 tarihlerinde Gaziantep Kent Sempozyumu düzenleneceğini belirti. Sempozyumun; kentimizde yaşanan kent sorunların çözümüne yönelik, yeni açılımlar sunmak ve alternatifler üretmek amacıyla düzenleneceğini ve kentimize faydalı olacağını belirten PERİ, ayrıca 2011 yılında MMO Gaziantep Şube olarak Güneydoğu Enerji Kongresi ve Makina İmalat Teknolojileri ve Otomasyon Sistemleri Kongresi düzenlemeyi planladıklarını  ve bu konuda tüm üyelerden destek beklediklerini ifade etti. Bu kongrelerin ilgili komisyonlarımızın gündemine alındığını  ve alt yapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Üyelerimiz ile karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı Şube Danışma Kurulu Toplantısının ardından kokteyle geçildi.