ŞUBEMİZDE ENDÜSTRİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİMESLEK DALI KOMİSYONU ( EİM MDK ) KURULDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mayıs 2010

MMO Gaziantep Şubemizde EİM MDK kuruldu.14 Endüstri Mühendisinin üyeliğinden oluşan Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu (EİM MDK) ; 15 Mayıs 2010 tarihinde görev dağılımını gerçekleştirdi.

  

8.DÖNEM MMO GAZİANTEP ŞUBE EİM MDK ÜYELERİ

ALİ ÖZPOLAT

TÜRKAN ÇAKMAKYURDU

MEHMET DELİBAŞ

HÜSEYİN TERZİAKIN

MUSTAFA İLKER ALAGÖZ

ÇİĞDEM ÖZSEVER

A.ARZU YILMAZKAYA

HAKAN KERVANCIOĞLU

FİKRET GÜLYUVA

MAHMUT ÖZŞAHİN

ABİDİN DEDE

HALİL ÖZ

MEHMET TANER GÜLDEŞ

İSMAİL AKSOY

 

8.DÖNEM MMO GAZİANTEP EİM MDK GÖREV DAĞILIMI

             Başkan               : A.ARZU YILMAZKAYA

             Başkan Vekilİ      : HÜSEYİN TERZİAKIN

             Sekreter             : ÇİĞDEM ÖZSEVER

 

Endüstri İşletme Mühendisliğine ilişkin sanayi, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları  ile ilişkiler tesis edilmesi için çalışmalar yürütülecektir ve belirlenen / belirlenecek uzmanlık alanlarında meslek içi eğitimler  ile meslektaşın  gelişimine katkı  sağlayacak  alanlarda yeni eğitimlerin uygulanması sağlanacaktır.

Endüstri ve  İşletme Mühendislerine yönelik olarak Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında "Stratejik Planlama" ve  "Yatırım  Hizmetleri  Yönetimi"  alanlarında  "Mühendis Yetki Belgesi" verilmesi esaslarını  içeren yönetmeliklerinin Resmi Gazete‘de yayımlatılması ile başlayan süreç, stratejik planlarda ve yatırım hizmetleri projelerinde EİM üyelerimizin imza yetkisinin fiilen yaşama geçirilmesi için gereken yasal düzenlemelerin yapılması yönündeki çalışmalarla devam ettirilecektir.

Düzenlenecek yetkilendirme kurslarının tüm örgüt birimlerine ve EİM üyelere ulaştırılabilmesi için gereken çalışmalar yapılacaktır.
 
Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu çalışma döneminde de Ülke  genelinde  EİM Meslek  Dalı  Komisyonları  tarafından Üniversitelerin  Endüstri  Mühendisliği  Bölümlerine  ziyaretler  düzenlenecek, Odamızı  ve Komisyonumuzu  tanıtıcı sunumlar yapılarak Endüstri - İşletme Mühendisliği öğrenci üye  sayısının  artırılması  sağlanacaktır.  Yapılan  ziyaretlerde bir  taraftan Odada  EİM‘lere  yönelik  olarak  düzenlenecek eğitimler  konusunda  üniversitelerin  desteğinin  sağlanması için  görüşmeler  yapılırken  diğer  taraftan  okul  sonrasında EİM‘lerin çalışma yaşamlarında edindiği birikim ve deneyimlerin Oda  tarafından mühendislik  öğrencilerine  aktarılabilmesi için çalışmalar yürütülecektir.

İş yaşamında EİM‘lerin sorunlarına çözüm üretecek projelerin yapılması sağlanacaktır.