ÜNİVERSİTE KAVŞAĞINA TAMAM !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Temmuz 2010

Raylı sistem inşaatı ve kent içi alt yapı çalışmalarından dolayı geçici kapatılan yollar nihayet açıldı.

Birçok trafik kazasına neden olan bu geçici kapatmalar ve ters istikamette verilen yollar, sonunda özellikle üniversite kavşağında güzel bir kavşak ile sonuçlandırıldı.

Daha önce uyardığımız ve geçici olarak tasarlandığını umduğumuz yolların tekrar eski haline dönüşmesi ve bazı bölgelerde ise daha da iyi bir trafik akışı sağlayacak kavşakların  (özellikle üniversite kavşağı) kentimize kazandırılması sevindirici bir olaydır.

Emeği geçen yetkilileri kutluyoruz.  

Şu an görünen sorun sinyalizasyon problemidir. Özellikle raylı sisteminde devreye girmesi ile sinyalizasyonda yaşanılan sıkıntıların daha da artacağı tahmin edilmektedir.

Sinyalizasyon sisteminin yeşil dalga uygulaması ve en optimum bir şekilde çözülmesini bekliyoruz.

Özellikle ramazan ayının gelmesi ve trafik yoğunluğunun ciddi bir şekilde artacak olması nedeni ile yarım kalan yol ve kavşakların bir an önce sonuçlandırılmasını ve sinyalizasyon sisteminin de en uygun hale dönüştürülmesini bekliyoruz.

  

Saygılarımızla 

Ali PERİ

Başkan